Tornar

L’Alcora licita el mobiliari i equipament per a fisioteràpia del Centre de Dia

El Centre de Dia de l’Alcora està més prop de ser una realitat. L’Ajuntament ha tret a licitació aquesta setmana el subministrament i col·locació de mobiliari i equipament per a fisioteràpia per un import de 20.600 €.

Es tracta d’un “important pas endavant”, ja que, amb la instal·lació d’aquest mobiliari, finalitzarà la seua posada a punt per poder obtindre la llicència d’obertura i, a continuació,traure a licitació la seua gestió.

Amb aquesta actuació, el govern municipal demostra la seua “aposta decidida” per fer realitat aquest “necessari i esperat” servei. Així ho ha expressat la regidora de Polítiques Inclusives, Tica Pons, qui ha destacat que “estem treballant, des del primer moment, amb aquest objectiu com a prioritat”.

En relació amb açò, ha explicat que ha mantingut nombroses reunions amb representants de la Conselleria i professionals que actuen en aquest àmbit “amb la finalitat de tindre tota la informació i seguir el camí adequat”.

“L’objectiu és poder oferir un servei òptim als usuaris i usuàries, que contribuïsca a millorar la seua qualitat de vida i la de les persones que s’ocupen de la seua cura” ha manifestat la regidora.