Tornar

L’Alcora obri el procés dels pressupostos participatius 2021

L’Ajuntament de l’Alcora ha posat en marxa el procés participatiu pel qual la ciutadania decidirà un projecte perquè s’incloga en el pressupost municipal de 2021.

L’alcalde, Samuel Falomir, i els regidors d’Hisenda i Participació Ciutadana, Robert Tena i Manu Rubio, respectivament, han presentat la iniciativa.

Els veïns poden votar durant el mes d’octubre, a través de la pàgina web de l’Ajuntament, entre aquests 5 projectes: creació d’una zona infantil en l’entrada de la localitat (enfront de l’edifici de protecció civil), actuació que també contempla l’ampliació del passeig i el tancat de l’espai; construcció de pistes de pàdel; rehabilitació de la Torre del Repés; renovació de les escales del carrer Azulejera; i instal·lació d’aparells de gimnàstica per a persones majors al parc Germanes Ferrer Bou.

A més, s’inclou un apartat en el qual els participants podran indicar altres propostes.

Des del Govern municipal animen a participar en la iniciativa: “Es tracta d’un important instrument de participació ciutadana que vam recuperar per als pressupostos d’enguany i que va comptar amb una molt bona acceptació per part dels veïns, tal com es va reflectir en l’elevada participació”.

Cal recordar que el projecte guanyador dels pressupostos participatius de 2020 va ser la creació d’una zona verda a l’avinguda Corts Valencianes, que va obtindre el 40% dels vots.