Tornar

L’Alcora posa en marxa el cicle “Tardor Cultural” amb teatre, música, circ, humor, màgia… i molt més

L’Alcora inaugurarà aquest dissabte, 22 d’octubre, el cicle “Tardor Cultural”. Una nova iniciativa amb la qual l’Ajuntament persegueix dinamitzar la vida cultural i social del municipi.

Teatre, música, circ, màgia i humor es donaran cita durant els dos propers caps de setmana a la capital de l’Alcalatén amb la posada en marxa d’un programa “molt variat” pensat per a “tots els públics”, tal com explica la regidora de Cultura, Noelia Muñoz.

Muñoz, acompanyada per altres membres del govern municipal, ha presentat aquest matí el cartell anunciador del cicle. La responsable de Cultura ha aprofitat l’acte per animar a la participació: “M’agradaria fer una crida perquè la gent s’acoste a gaudir d’uns espectacles plens de màgia, il.lusionisme, humor i música, que segur agradaran tant a menuts com a joves i majors”.

Els actes tindran lloc al parc Germanes Ferrer Bou, els dies 22, 23, 29 i 30 d’octubre.

Máximo Óptimo serà l’encarregat de trencar el gel amb un espectacle de circ i humor per a tots els públics. Es tracta d’un artista que fa del seu art un espectacle que omple pobles i ciutats, carrers i places, i que ha sigut aplaudit i premiat en diferents ocasions durant els últims anys. Així, el proper dissabte, a les 18 hores, els assistents podran gaudir d’un nou concepte d’humor i circ, un “show” fresc que fa riure alhora que commou.

També el dissabte 22, a partir de les 20 hores, el grup castellonenc Bandits farà moure a tot el públic amb els seus ritmes d’ska, reggae i rocksteady. Nascuda el 2008, és una de les bandes més destacades quant a sons originals jamaicans dins del panorama musical valencià. Així, amb el potent so de saxos, trompetes i trombó i a ritme dels grans clàssics jamaicans, ens transportaran a l’illa caribenya.

I el diumenge 23 d’octubre, a les 18 hores, arribarà “Circus Show”, un espectacle que conjuga diversió amb malabares, acrobàcies, màgia i humor. Sens dubte, una interessant proposta per acabar la setmana.

El cicle es reprendrà el cap de setmana següent amb l’acte “La Història del Blues”, en el qual es narren els esdeveniments més importants del blues, acompanyats de música en directe. Una original posada en escena que ens acostarà a aquest gènere musical nascut en el sud dels Estats Units. Tindrà lloc el dissabte 29 d’octubre, a les 18 hores.

La jornada del dissabte conclourà amb l’actuació de la banda segorbina Five Fingers With Parasol, que donarà començament a les 20 hores. La seua música és autèntic surf rock, refrescants temes instrumentals que cavalquen sobre guitarres amplificades i potents bases. Les cançons emanen una gran qualitat i la seua trajectòria destaca tant pels seus directes persuasius com per les seues aportacions discogràfiques.

L’espectacle d’aeris i humor gestual “Cacos”, que tindrà lloc el diumenge 30 d’octubre, a les 18 hores, posarà el punt i final al “Tardor Cultural”. Es tracta d’un espectacle de teatre-circ per a tots els públics que barreja acrobàcia, equilibris i destreses aèries amb el millor humor gestual.