Tornar

L’Alcora posa en marxa la primera brigada del Pla d’Ocupació Social 2016

L’Alcora ha posat en marxa la primera de les brigades d’ocupació social incloses dins del Pla d’Ocupació 2016. Les 10 persones desocupades contractades per l’Ajuntament a través de la mateixa, han firmat este matí els seus respectius contractes laborals i han començat la formació.

Entre les novetats de les brigades d’ocupació 2016, cal destacar que, passen d’un a quatre mesos de duració i que inclouen formació. Així, durant el primer mes, els treballadors alternaran formació amb treball. Com destaca la regidora d’Ocupació, Nuria Sánchez “estos canvis reflectixen l’aposta de l’equip de govern per la qualitat de les brigades, millorant considerablement les condicions de les persones empleades i augmentant les seues possibilitats de reinserció al món laboral a l’incloure formació en el programa”.

Una de les finalitats de les brigades d’ocupació és la realització d’obres i serveis d’interés general al municipi. Concretament, i seguint el pla elaborat per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local, esta primera brigada durà a terme obres de condicionament per a la millora, seguretat, i accessibilitat dels llavadors públics ubicats al PAI Ciutat Jardí, pròxims al parc Germanes Ferrer Bou.

A més de l’adequació de la seua accessibilitat i millores en la seguretat que eviten possibles caigudes o accidents, cal ressaltar que els llavadors presenten un aspecte descuidat, per la qual cosa, amb esta actuació “l’Ajuntament pretén posar en valor estos elements públics, pertanyents a la memòria de molts alcorins i alcorines”, explica Sánchez.