Tornar

L’Alcora presenta la programació amb motiu del Dia Internacional de la Dona

L’Alcora ha dissenyat un variat programa d’activitats per tal de commemorar el Dia Internacional de la Dona, que es desenvoluparà del 6 al 27 de març.

Ho han presentat aquest matí l’alcalde, Samuel Falomir, la regidora d’Igualtat, Tica Pons, les regidores de Cultura i Educació, Ana Huguet i Vanessa Périz, i representants de l’associació Dones Progressistes de l’Alcora.

Els actes arrancaran el divendres 6 de març amb la inauguració de l’exposició del XVII Concurs de Fotografia “Dia de la Dona”, que té com a temàtica “Dona i Salut”. El termini per a presentar obres finalitzarà el pròxim 28 de febrer i els treballs presentats s’exposaran al Museu de Ceràmica fins al 19 de març. Els premis als quals poden optar els participants són: Primer Premi, dotat amb 400 €; Segon Premi, que ascendeix a 300 €; Tercer Premi, valorat en 200 €; i Premi del Públic, dotat amb 200 €.

L’associació Dones Progressistes de l’Alcora ha organitzat una trobada amb motiu del 8-M en el qual es duran a terme diferents activitats: esmorzar de ‘pa i porta’, I Concurs de Coques Feministes, jocs infantils, photocall i lectura del manifest, entre altres. Tindrà lloc el dissabte 7 de març.

I el diumenge 8 de març, l’Ajuntament celebrarà a l’Auditori de la Caixa Rural l’acte-homenatge ‘Dia de la Dona’, que enguany es realitza a les mares de l’associació Pas a Pas. L’esdeveniment començarà a les 19 hores amb la representació teatral “Escríbeme a la tierra”, una obra de Pascual R. Huedo Dordá, interpretada per l’actriu alcorina Arianne Olucha i dirigida per Dídac Moreno (Zorongo Teatre).

S’inclou també en la programació la projecció de la pel·lícula “La reina Victoria y Abdul”, que es durà a terme el diumenge 22 de març, i un conte contat en igualtat, activitat que es realitzarà el divendres 27 de març a la biblioteca municipal.