Tornar

L’alumnat de l’Escola de Música no haurà d’abonar les quotes de l’últim trimestre del curs

A causa de la situació excepcional generada per la pandèmia del Covid-19 i la declaració de l’estat d’alarma, la Junta Directiva de l’Escola de Música “Vicent Serrano i Gil” ha decidit assumir les quotes dels tres últims mesos del curs 2019/2020 a través de les subvencions que l’Ajuntament destina a l’escola i a la banda de música.

D’aquesta manera, tot i que els professors, en la mesura de les possibilitats, continuen oferint formació online, i encara que es pogueren reprendre les classes de manera presencial, els alumnes no hauran d’abonar les mensualitats corresponents a abril, maig i juny.

“Pensem que és el més just donades les circumstàncies actuals. El més important ara és que tots els alumnes puguen finalitzar el curs al qual han dedicat tant d’esforç i continuen aprenent i gaudint de la música en aquests moments difícils”, indiquen des de l’escola i el consistori, destacant que “tot suma en l’objectiu d’ajudar les famílies i contribuir a pal·liar els efectes d’aquesta crisi”.

Per la seua part, l’Escola de Música agraeix la col·laboració de l’Ajuntament, així com de la Caixa Rural de l’Alcora, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana: “Aquest esforç econòmic no seria possible sense les subvencions que rebem per a dur a terme les nostres activitats”.

El curs seguirà el calendari escolar previst des de l’inici. Les classes presencials es reprendran quan les autoritats sanitàries ho indiquen.