Tornar

“Maternidad”, de Cristina Salvans, obté el Premi del Públic al 36è Concurs Intenacional de Ceràmica de l’Alcora

L’obra “Maternidad”, de Cristina Salvans, ha obtingut el Premi Especial del Públic al 36è Concurs Internacional de Ceràmica de l’Alcora – CICA2016. Patrocinat per la Caixa Rural de l’Alcora, el guardó està dotat amb 2.800 €.

Aquest any, per primera vegada, el Premi Especial del Públic ha incorporat el vot on line i el vot de qualitat dels artistes seleccionats, a més del tradicional vot presencial a l’exposició. “Una experiència positiva i molt participativa” que des de l’organització aposten per mantenir en les properes edicions del CICA.

Nascuda a Cambrils (Tarragona) i il·lustradora de formació, Cristina Salvans entra en contacte amb el món del volum al taller d’Escultura i Ceràmica de José Martín Cortés, mestre ceramista situat a Riudoms i desprès a Fang i Mar, a Cambrils. També ha compartit monogràfics i tallers amb Chisato Kuroki, Yukkiko Murata, María Bofill i Margit Denz.

El premi que acaba d’obtenir a l’Alcora suposa un reconeixement a la seua obra, realitzada en porcellana mitjançant tècniques com el motlle, el modelat i el collage, que ha pogut ser admirada en nombroses mostres col·lectives de Catalunya i el passat hivern a La Galería Factoría (Madrid), on presentà l’exposició individual “EL niño, tus niños y otros más”.