Tornar

Presenten el cartell del cicle ‘Cinema a la fresca 2019’

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, el regidor de Joventut, Manu Rubio, i el regidor d’Hisenda, Robert Tena, han presentat aquest matí la quarta edició del cicle “Cinema a la Fresca”, una opció d’oci per a l’estiu, pensada per a tots els públics.

Amb la finalitat d’arribar a diferents zones de la localitat i a les pedanies de la Foia i Araia, la iniciativa es realitza de manera itinerant. Concretament, en la present edició, les projeccions es duran a terme als carrers Sant Vicent, Sant Pasqual i Borja de l’Alcora, a la plaça de l’Església de la Foia i a la plaça de l’Ermita d’Araia.

‘Cinema a la fresca 2019’ es desenvoluparà del 28 de juny al 26 de juliol, tots els divendres, i se celebrarà en dues sessions, una infantil a les 22 hores, i a continuació, una per a adults a les 23.30 hores.

En l’acte de presentació, Rubio ha recordat que es tracta d’una activitat gratuïta i ha aprofitat per animar a la ciutadania a eixir a la fresca i gaudir de les pel•lícules programades.

El cicle començarà el pròxim 28 de juny al carrer Sant Vicent amb la projecció de Peter Rabbit, a les 22 hores, i Call me by your name, a les 23.30 hores. Aquesta última pel•lícula s’inclou també en la programació dissenyada per l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

‘Cinema a la fresca’ continuarà el divendres 5 de juliol al carrer Sant Pasqual amb les pel•lícules Hotel Transilvania 3 (22 hores) i Perdiendo el Este (23.30 hores).

La tercera sessió tindrà lloc el 12 de juliol a Araia amb la projecció de Paddington 2 (22 hores) i Sin Rodeos (23.30 hores).

Los Increíbles 2 (22 hores) i Campeones (23.30 hores) són les pel•lícules que podran veure’s el divendres 19 de juliol al carrer Borja.

I per a l’última sessió, que tindrà lloc el 26 de juliol a la Foia, s’han programat les pel•lícules Bumblebee (22 hores) i Thi Mai (23.30 hores).