Tornar

Torrecid col·labora amb l’Ajuntament en el projecte de recuperació de la Reial Fàbrica

El Grup Torrecid ha signat un conveni amb l’Ajuntament de l’Alcora amb l’objecte de col·laborar en el projecte de recuperació i posada en valor de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda mitjançant una aportació econòmica de 41.000 €.

L’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, i el president i conseller delegat del Grup, Federico Michavila, han rubricat aquest matí l’acord en un acte en el qual també han estat presents el primer tinent d’alcalde i regidor de Patrimoni, Víctor Garcia, el conseller delegat d’Al-Farben (Grup Torrecid) i president d’Anffecc, Miguel Ángel Michavila, i el director del Museu de Ceràmica de l’Alcora, Eladi Grangel.

Falomir i Garcia, en nom del Consistori, han agraït la implicació del Grup Torrecid en un projecte “tan important” per a l’Alcora, “tant pel que significa la Reial Fàbrica com a espai pioner i origen del sector ceràmic en la província, com per ser un projecte clau per al futur i el progrés de la nostra localitat” que destaca “pel seu gran valor cultural, històric, patrimonial, urbanístic i turístic”. cal recordar que són quasi 9.000 m², que donaran la possibilitat de comptar amb una gran àrea dotacional en ple casc urbà.