Lara Antiquino

Lara Antiquino

Sexóloga Profesional
660 579 095

Servicio Sexóloga Profesional

Aquest servei naix de la necessitat de promoure l’Educació Sexual d’una manera integral. Naixem sers sexuats i la sexualitat ens acompanya durant tota la nostra vida, per això la Integració Sexual abasteix a tota persona i el seu context, tant en el desenvolupament personal com en l’evolutiu.

La OMS (Organització Mundial de la Salut, 1975) defineix la Salut Sexual com: “La Salut Sexual és la integració dels elements somàtics, emocionals, intel·lectuals i socials del ser sexual, per mitjos que siguin positivament enriquidors, que potencien la personalitat, la comunicació i l’amor. És l’aptitud per a gaudir de l’activitat sexual reproductiva, així com l’absència de pors, sentiments de vergonya, culpabilitat, creences infundades i altres factors psicològics que inhibeixin la reactivitat sexual o pertorbin les relacions sexuals”.

Tant en les xarrades que es faran com en el servei, no solament es tractaran temes relacionats directament amb el sexe, no és això el que es pretén. La sexualitat engloba molt més que això i, per tant, han de tractar-se tots els temes en relacionats amb ella i que mereixen la seua vertadera importància. Parlar d’educació sexual és parlar de límits, d’autoestima, d’imatge corporal, d’autoconcepte, de violència de gènere, d’emocions, d’orientació sexual, d’habilitats socials, d’anticonceptius, d’identitat sexual, de desig, de dificultats en les relacions de parella, dels diferents tipus relaciones de parella, de masclisme i micromaclismes, de prevenció de l’abús sexual i d’un llarg etcètera. Temes que són necessaris i bàsics per a una bona educació personal i sexual.Temes que requereixen de la seua explicació i de la seua vivència per a un desenvolupament personal adequat i lliure, respectant al propi ser i als altres. Temes que són necessaris per a la vida.

Días actividad en el centro/ Jueves
Horario/ 18:00h. a 20:00h.
Sala/ Despacho Coordinación

 

 

Laura (AVAF)

647 591 581

Servicio Acogimiento Familiar Profesional

Días actividad en el centro/ Jueves
Horario/ 18:15h. a 19:15h.
Sala Polivalente/ Aula de Formación

 

 

Sandra Santolaria

625 623 944

Servicio preparación al parto y masaje infantil

Días actividad en el centro 

PREPARACIÓN AL PARTO/ MARTES DE 9:00h a 10:30h

MASAJE INFANTIL/ MARTES DE 10:30h a 11:30h