Tornar

Conclou un altre projecte de millora en el polígon industrial Santa

El polígon industrial Santa de l’Alcora ha sigut objecte d’un nou projecte de millora. L’actuació s’ha dut a terme al llarg del vial de comunicació principal, Partida Santa, que vertebra l’accés a les diferents indústries i que serveix d’accés i eixida al polígon. Concretament, s’ha desenvolupat en la part confrontant a la ja reformada en 2019, suposant també una continuïtat en les actuacions realitzades.

Els treballs han servit per a millorar l’aspecte visual actual i l’estètica d’aquesta part del polígon i millorar les infraestructures precàries.

Per a aconseguir-ho, s’han dut a terme, entre altres actuacions, la instal·lació d’una canonada per a recollida d’aigües de pluja en algunes zones sense cuneta i sense vorera, la realització d’un fresat i la formació d’una nova capa de rodadura per a algunes zones deteriorades de la calçada del vial.

Així mateix, s’ha millorat el ferm de la calçada, s’han construït voreres en una de les façanes d’indústries del polígon, ampliant l’amplària, s’han instal·lat lluminàries d’alta eficiència tipus led, s’ha col·locat senyalització horitzontal, s’ha instal·lat una canalització enterrada per a esteses de telecomunicacions (fibra òptica) i elèctrics, s’han millorat les condicions del subministrament d’aigua potable en tot el polígon i s’ha dotat de zones verdes al costat de les noves voreres reformades en la zona del vial principal.

Cal recordar que l’Ajuntament de l’Alcora va adjudicar a la fi de l’any passat a Durantia Infraestructures, SA per un import de 549.748,48 euros tres actuacions per a la millora, modernització, dotació d’infraestructures i serveis en els polígons industrials, una en Foies Ferraes, una altra en Santa i una tercera en Torreta. Els treballs estan subvencionats quasi íntegrament per l’Ivace.