Tornar

Arranca a l’Alcora l’escola municipal “Esport a l’Estiu 2023”

Hui s’ha posat en marxa a l’Alcora i en la pedania d’Araia una nova edició de l’escola municipal d’estiu “Esport a l’Estiu 2023”. L’alcalde, Samuel Falomir, i les regidores Amparo Segura, Vanessa Periz i Ana Huguet, han volgut acompanyar als xiquets i xiquetes participants, així com als monitors i monitores, en el seu primer dia.

La iniciativa, que té com a objectiu principal facilitar als veïns i veïnes la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, es desenvoluparà en dos torns, del 26 de juny al 14 de juliol, i del 17 de juliol al 4 d’agost.

Participaran 219 alumnes, de 3 a 14 anys, entre les 2 tandes, que gaudiran d’activitats de molt diversa índole: esports individuals i en equip, psicomotricitat, tallers d’art, cuina i raonament, jocs d’aigua, acrogimnasia, jocs d’aigua, gimcanes…

Es treballarà amb una metodologia activa, participativa i lúdica, on l’alumne és el centre de tota acció educativa i aquesta gira entorn del procés d’aprenentatge del xiquet. Es basa en l’experiència, en les activitats i el joc i s’apliquen en un ambient d’afecte i confiança, garantint el ple desenvolupament de cada xiquet, per a potenciar la seua autoestima i integració social.