Tornar

En marxa els treballs per a la instal·lació de parquet i il·luminació led al pavelló polifuncional de l’Alcora

L’Ajuntament de l’Alcora ha començat els treballs de renovació del sòl d’una de les pistes de joc del pavelló polifuncional mitjançant la instal·lació de parquet. Es tracta, tal com explica el regidor d’Esports, Manu Rubio, d’una actuació “molt demandada” pels usuaris.

A més, amb l’objectiu de promoure l’estalvi energètic, s’està duent a terme la substitució de totes les lluminàries d’halogenurs metàl·lics de les pistes del polifuncional per lluminàries led.

Totes dues actuacions ascendeixen a 145.000 €. “Amb aquesta inversió continuem amb la tasca de millorar les instal·lacions esportives i les condicions per a la pràctica esportiva a l’Alcora”, ha assenyalat Rubio qui, acompanyat per l’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora Mª Ángeles Ibáñez, ha visitat aquest matí el pavelló.

Aquestes accions formen part del conjunt d’inversions sostenibles que està duent a terme l’Ajuntament de l’Alcora i que suposaran un “important estalvi” per a les arques municipals. A més, el primer edil ha indicat que aquesta iniciativa s’emmarca dins dels objectius de l’Agenda 2030 de l’ONU per al Desenvolupament Sostenible Igualitari. “Un pla d’acció a favor de les persones, el planeta i la prosperitat al qual, com no pot ser d’una altra manera, el nostre consistori s’ha sumat de manera activa”, ha puntualitzat Falomir.