Tornar

Falomir recupera una reivindicació històrica per a l’Alcora: el desdoblament de la CV-21

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha mantingut aquesta vesprada una reunió de treball telemàtica amb el conseller de Política Territorial, Arcadi España, per abordar diferents actuacions en matèria d’infraestructures i mobilitat.

El principal assumpte tractat ha sigut el projecte de desdoblament de la CV-21. D’aquesta manera, Falomir ha tornat a posar sobre la taula una ‘reivindicació històrica’ de la capital de l’Alcalatén.

El primer edil ha traslladat al conseller la necessitat d’impulsar aquest projecte al qual ha qualificat de “fonamental” per a l’Alcora, una actuació que constitueix una via de comunicació “estratègica” per a la indústria ceràmica, per la qual cosa també és una de les grans demandes del sector, i suposaria una alternativa de descongestió per a les carreteres CV-16 i CV-20.

El primer edil ha exposat que es tracta d’una iniciativa “pendent des de fa molts anys”, recordant que l’any 2002 ja es va redactar el projecte bàsic “Millora de la seguretat viària carretera CV-21 entre el P.K. 0,700 i el P.K. 7,000. L’Alcora”.

En el mateix es detalla que les obres consisteixen en la duplicació de calçada de la carretera CV-21 en el tram l’Alcora-Corral del Cuervo i en la millora de traçat del tram següent, fins al riu Millars. El projecte s’inicia en la part de l’Alcora, en la glorieta existent en la carretera CV-21.

Una altra de les actuacions que ha traslladat l’alcalde al conseller és l’execució d’una biela de connexió entre la CV-21 i la CV-10.

Falomir ha agraït la predisposició d’Arcadi España per posar en l’agenda els assumptes que li ha traslladat i que són “de gran importància per a l’Alcora”. Per finalitzar la reunió, s’han emplaçat a continuar treballant de manera conjunta en pròximes reunions.