Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora adjudica el projecte de remodelació i ampliació de l’‘skatepark’

L’Ajuntament de l’Alcora ha adjudicat per un import de 56.767,09 euros a l’empresa Creaciones Inmobilirias Patrón, SL el projecte de remodelació i ampliació de l’‘skatepark’, situat a la Ciutat Esportiva de la localitat.

Per a dur a terme aquesta actuació, s’adequarà i ampliarà la solera existent i es millorarà l’evacuació de la xarxa de pluvials del seu entorn immediat.

La regidora d’Esports, Ana Huguet, ha explicat que s’instal·laran nous elements modulars i s’adequaran els actuals mitjançant la reparació de les zones defectuoses o deteriorades.

“La infraestructura projectada està encaminada a satisfer la necessitat per part dels aficionats a l’‘skateboard’ d’un lloc adequat per a la pràctica del seu esport, on no suposen una molèstia per als altres ciutadans i que presente unes característiques adequades des del punt de vista de la seguretat i de la idoneïtat de les estructures”.

En l’actualitat, ja existeixen instal·lats diversos mòduls prefabricats que requereixen ser revisats per a reparar les xicotetes zones defectuoses o deteriorades que hagen pogut sorgir amb el pas del temps des de la seua instal·lació.

A més, amb la seua ampliació es persegueix implementar mòduls que comprenguen una major dificultat a l’hora de realitzar trucs i salts més tècnics. En concret, l’Ajuntament pretén instal·lar un ‘jumpbox’, un ‘Quarter Pipe Lanzadera’ i un ‘Quarter Pipe’.

Per a Huguet, “el projecte possibilitarà entrenar i gaudir amb unes òptimes condicions d’aquest esport que cada vegada té més demanda entre la joventut”. Es tracta, a més, d’una actuació amb la qual “continuem millorant la Ciutat Esportiva de l’Alcora, un compromís d’aquest equip de govern, perquè continue creixent com un referent en el seu àmbit, i fomentar la pràctica d’esport, que és també una prioritat”.

Sobre aquest tema, la regidora ha recordat que, “en breu”, començarà un altre projecte en la zona esportiva, la construcció de dues pistes de pàdel, una actuació “molt demandada” pels veïns i veïnes.