Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora contracta 4 persones desocupades mitjançant el programa Explus 2023

Els perfils seleccionats són 4 conserges, dos exerceixen la seua labor a la Ciutat Esportiva i els altres 2 al Museu de Ceràmica – Reial Fàbrica

L’Ajuntament de l’Alcora ha contractat 4 persones desocupades gràcies a una subvenció de 65.585,32 euros que ha rebut de la Direcció General de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació, pertanyent al programa Explus 2023 (Avalem Experiència), cofinançat per la Unió Europea.

Les persones beneficiàries d’aquest programa tenen 30 anys o més, estan en situació de desocupació i inscrites com a demandants d’ocupació en els espais Labora de la Generalitat Valenciana.

Els perfils seleccionats són 4 conserges, dos exerceixen la seua labor a la Ciutat Esportiva i els altres 2 al Museu de Ceràmica – Reial Fàbrica. S’han incorporat aquest mes d’agost i estaran contractats a jornada completa durant 12 mesos.

Samuel Falomir ha posat en valor els programes de foment de l’ocupació. En paraules de l’alcalde: “És molt important que des de l’Ajuntament sol·licitem i impulsem iniciatives encaminades a crear llocs de treball i donar oportunitats a persones desocupades. Amb aquest programa aconseguim, a més de reforçar els departaments municipals, que quatre veïns tornen a estar actius en el mercat laboral i sumen experiència, millorant la seua ocupabilitat”.