Tornar

L’Ajuntament de l’Alcora instal·larà lluminàries en el camí Borja

Es tracta d’una de les peticions veïnals recollides per l’alcalde i els regidors de l’equip de govern a través de la iniciativa ‘Despatx al carrer, barri a barri’.

Amb una inversió aproximada de 10.000 euros, l’Ajuntament de l’Alcora il·luminarà el tram del camí existent entre l’accés principal actual de la Reial Fàbrica (Nau dels Forns) i la zona enjardinada i el bloc de cases del carrer Borja per la part posterior.

És necessari dur a terme aquesta actuació ja que es tracta d’un camí molt transitat, sobretot des de la implantació d’una zona verda al carrer Borja i l’obertura al públic de la nau dels forns de la Reial Fàbrica, i la falta d’il·luminació pot generar inseguretat i propiciar accidents”, ha indicat el regidor d’Urbanisme, Julián Tena.

Per la seua part, el responsable municipal de Promoció Econòmica, Robert Tena, ha explicat que s’instal·laran entre 6 i 10 lluminàries solars, que tindran una major intensitat a primeres hores de la nit, en les quals es produeix un major trànsit de persones, i, a poc a poc, aniran baixant d’intensitat.

Tots dos edils, que han visitat aquest matí la zona, han manifestat que està previst que l’actuació es duga a terme abans que finalitze el mes d’abril.

Aquest projecte se suma a les actuacions que s’executaran enguany per tal de donar resposta a les demandes que els veïns i veïnes ens van traslladar en el ‘Despatx al carrer, barri a barri’, iniciativa amb la qual vam recórrer tots els barris, urbanitzacions i pedanies de l’Alcora”, han conclòs.