Tornar

L’Ajuntament farà accessible el camp de futbol de l’Alcora

L’Ajuntament de l’Alcora està treballant per tal de solucionar el problema d’accessibilitat que existeix al camp de futbol “El Saltador”.

En la visita realitzada aquest matí a la instal·lació esportiva, l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Promoció Econòmica i coordinador de projectes de l’Agenda 2030, Robert Tena, han explicat que, després d’estudiar diverses possibilitats juntament amb els tècnics municipals, finalment s’ha considerat com a millor opció la instal·lació d’una plataforma metàl·lica que connectarà l’aparcament amb la part més alta de la graderia principal.

D’aquesta manera, les persones amb mobilitat reduïda podran arribar amb seguretat a aquesta zona del camp, des de la qual s’accedeix a les condícies i la cantina, cosa que en l’actualitat no poden fer.

“A més de ser una proposta inclosa en el nostre programa de govern, aquesta iniciativa s’emmarca dins del compromís de l’Ajuntament de l’Alcora de treballar a favor dels objectius de l’Agenda 2030 de l’ONU, entre els quals es troba aconseguir que les ciutats siguen inclusives, segures i sostenibles”, ha manifestat Robert Tena.

Des del Govern municipal “defensem un model de prosperitat per a la nostra localitat basat en el desenvolupament sostenible”, ha apuntat l’alcalde, destacant que “apostar per l’accessibilitat és apostar per una societat més justa, diversa, inclusiva i segura”.