Tornar

L’Ajuntament renova la imatge dels frontons municipals

L’Ajuntament ha fet treballs de millora en els frontons municipals, “donant resposta als jugadors que fan ús d’aquestes instal·lacions”, segons ha assenyalat la regidora d’Esports.

Huguet ha apuntat que les actuacions inclouen la reparació de desperfectes en el revestiment dels murs del frontó, actualment deteriorats per l’ús, l’exposició a la intempèrie i els agents climàtics, i la pintura d’aquests, així com de les marques de joc en les parets i sòl de les pistes. A més, es canviarà el clos d’una de les pistes, que presenta una considerable deterioració.

“Amb aquesta actuació continuem amb la labor de millorar les instal·lacions esportives i les condicions per a la pràctica esportiva a l’Alcora”, ha assenyalat la regidora, qui ha destacat que “ja estem treballant per a continuar implementant millores en els frontons”.

Huguet ha destacat la “gran labor” realitzada pel Club de Frontenis l’Alcalatén en la promoció i impuls d’aquest esport a l’Alcora.

Sobre futures actuacions en matèria esportiva, Huguet ha explicat que, pròximament, es construiran dues pistes de pàdel, s’ampliarà i renovarà l’skatepark i s’instal·larà un rocòdrom en el pavelló polifuncional.