Tornar

L’alcalde de l’Alcora visita l’empresa especialista de gran format Best Surface

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, han visitat les instal·lacions de l’empresa de pedra mineral Best Surface, que es va instal·lar en la població l’any 2019 i porta operativa 3 anys a l’Alcora.

El motiu ha sigut la presentació oficial de la multinacional italiana Laminam, líder en aquest sector, que ha adquirit recentment a Best Surface, especialitzada en peces de pedra sinteritzada de gran format, per a tota mena de projectes tant per a interiors com per a exteriors.

Matteo Canalini, CEO de Best Surface i Gerent Comercial de Laminam España, i Michele P. Perozzi, Director d’Operacions del Grup Laminam, han rebut als responsables municipals i els han acompanyat durant la seua visita, en la qual han pogut conéixer de primera mà la diversitat i qualitat de les propostes de la firma i presenciar in situ el procés productiu, amb la tecnologia més avantguardista del mercat.

Falomir i Tena han donat la benvinguda al Grup Laminam a l’Alcora i han destacat el gran potencial i el valor que generarà en el municipi. En paraules del primer edil: “És un orgull que aquesta companyia, amb una trajectòria de creixement admirable, haja optat per establir en la nostra localitat la seua primera firma a Espanya, ampliant ací el seu ambiciós trajecte de creixement i expansió internacional”. Fet, que “sens dubte” es traduirà en creixement econòmic i creació de llocs de treball a l’Alcora, tal com Best Surface ha fet des de la seua arribada a la població.

Cal ressaltar que l’adquisició de Best Surface, se suma la inversió de més de 50 milions d’euros que es realitzarà a fi de duplicar la capacitat productiva de les instal·lacions del Grup Laminam a Espanya.

Els responsables municipals han informat sobre les bonificacions fiscals a les quals les empreses de la localitat poden acollir-se, així com sobre els serveis que s’ofereixen des del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics, presidit per Falomir, com són les sessions de formació a la carta amb empreses, acció emmarcada en la llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria que busca atendre les necessitats del sector per a afavorir l’actualització professional.

La col·laboració entre l’Ajuntament i les empreses és clau per a impulsar el desenvolupament industrial de l’Alcora, principal motor econòmic de la nostra localitat”, han conclòs.