Tornar

L’Alcora acollirà l’última Unbroken Race de l’any el 20 de novembre

L’Alcora acollirà el pròxim 20 de novembre l’última Unbroken Race de l’any, que també albergarà la final de la Unbroken Championship Sèries 2021. “Es tracta d’una de les carreres d’obstacles més importants d’Espanya” tal com ha ressaltat l’alcalde, Samuel Falomir, en la presentació de la iniciativa que s’ha celebrat aquest matí a la sala d’actes de les noves dependències municipals. Un acte que ha comptat també amb la participació de la regidora d’Esports, Ana Huguet, el director de la Unbroken Race, Óscar Blázquez, així com dels patrocinadors, Miguel Ángel Michavila, en representació del Grup Torrecid, i José Luis Esteban i Juan Manuel Nogueroles, president i director de la Caixa Rural l’Alcora.

“És un orgull acomiadar l’any d’Unbroken Race a l’Alcora i que puguem gaudir en el nostre municipi d’aquesta gran experiència esportiva” ha assenyalat Huguet, destacant que “aquest esdeveniment s’emmarca dins de les iniciatives que l’Ajuntament du a terme amb la finalitat de fomentar l’activitat física i dinamitzar l’Alcora”.

Així mateix, la regidora d’Esports ha animat a la participació: “Vull aprofitar per a animar a la gent a apuntar-se, ja que representa una gran oportunitat per a viure una experiència inoblidable, única i emocionant, i també als veïns i veïnes que assistisquen com a públic, perquè estic convençuda que ho gaudiran molt”.

Per la seua part, Blázquez ha explicat que s’espera la participació d’al voltant de 700 esportistes de tota Espanya i també procedents d’altres països com França, Portugal i Itàlia.

La prova començarà a les 9 hores al pavelló polifuncional, on també estarà situada la meta. Els participants podran gaudir d’un recorregut de 9 quilòmetres amb més de 30 obstacles: murs verticals, xarxa, càrrega de sacs, taula irlandesa, weaver, túnel de vegetació, rampa unbroken, maces, rocòdrom…

Un dels llocs a destacar dins de l’itinerari és el circuit de motocròs situat als voltants del Llac Verd.

“El recorregut ha sigut seleccionat minuciosament perquè aquesta final de finals estiga a l’altura dels participants”, ha assenyalat.

Es pot competir en diferents categories: elit, per grups d’edat, popular, per parelles i per equips. Les persones interessades a participar poden inscriure’s en la pàgina web oficial www.unbrokenrace.com.

La prova comptarà amb totes les mesures de prevenció davant el covid-19 perquè els esportistes puguen gaudir d’un esdeveniment segur a l’aire lliure.

Per a finalitzar la presentació, Blázquez ha agraït a l’Ajuntament, Torrecid i Caixa Rural la seua col·laboració “per tal de fer possible aquest esdeveniment a l’Alcora”.