Tornar

L’Alcora amplia l’horari de les instal·lacions per afavorir la pràctica esportiva

L’Ajuntament de l’Alcora, amb la finalitat d’afavorir la pràctica esportiva aquest estiu a la localitat i com a alternativa d’oci saludable, ha ampliat l’horari de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva.

D’aquesta manera, les persones interessades poden fer ús de les pistes d’atletisme, futbol 7, futbol sala (exterior), frontó, tennis i skatepark de dilluns a dijous, de 19 a 00.00 hores, i els divendres i dissabtes, de 19 a 01.00 hores.

Es pot fer la reserva per WhatsApp (693 29 65 76) i de manera presencial (a la zona exterior del pavelló polifuncional, a partir de les 19 hores).

La regidora d’Esports, Ana Huguet, ha destacat que “com a Ajuntament intentem oferir el millor servei possible i, l’ampliació de l’horari, respon a l’objectiu de facilitar la pràctica esportiva i donar resposta a les necessitats de la població”.

Huguet ha recordat que, recentment, amb aquesta mateixa finalitat, l’Ajuntament ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa TuPadel Alcora perquè els veïns i veïnes de la localitat puguen gaudir gratuïtament d’una de les seues pistes de pàdel durant l’estiu. Només cal telefonar al 608695273 per a reservar-la.

“La pràctica del pàdel està molt estesa al nostre municipi, per la qual cosa, des de l’Ajuntament, a través d’aquesta iniciativa, hem volgut afavorir que els alcorins i alcorines puguen gaudir d’aquest esport de manera gratuïta, fomentant així la pràctica esportiva com un dels principals pilars per a una vida saludable”, ha manifestat la regidora.

Una altra de les actuacions recents en matèria esportiva ha sigut la instal·lació d’un parc de cal·listènia al paratge de Sant Vicent, amb la qual s’amplia l’oferta esportiva a la localitat, promovent la pràctica de “Street Workout”, entrenament esportiu i tot tipus d’exercicis i estiraments, promovent, d’aquesta manera, les activitats saludables a l’aire lliure en un entorn natural.