Tornar

L’Alcora estrena zona d’esplai amb un parc infantil al carrer Camí Nord

L’Ajuntament de l’Alcora ha conclòs els treballs de condicionament del solar situat entre els carrers Camí Nord i Guitarrista Tárrega.

L’alcalde, Samuel Falomir, la regidora de Parcs i Jardins, Mª Ángeles Ibáñez, i el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, han visitat aquest matí el resultat final de les obres, que han servit per a “transformar un solar inutilitzat en un espai públic per al descans i gaudi dels veïns”, tal com han destacat.

A més, amb l’execució d’aquest projecte, que ascendeix a 160.000 euros, se solucionaran els problemes d’humitats i brutícia a les edificacions confrontants.

S’ha creat un espai en el qual es conjuminen dos tipus d’estades. D’una banda, la zona d’accés, més pròxima al carrer Camí Nord, en la qual s’ha instal·lat un parc infantil, el primer parc de l’Alcora dirigit especialment als xiquets i xiquetes que comencen a fer els seus primers passos, i per un altre, la zona interior del solar, en la qual es mescla la vegetació amb una zona de descans, mitjançant la instal·lació de bancs ceràmics.

L’actuació s’ha dut a terme en la part més àmplia del terreny. En la resta, com assenyalen els responsables municipals, es preveu l’execució d’un altre projecte més endavant, amb el qual s’uniran les dues zones verdes, una ja existent i la que s’està construint.

Amb aquesta mena d’iniciatives “a més de contribuir al fet que els veïns i veïnes puguen gaudir de més zones verdes, es dignifiquen i potencien els espais urbans”, han conclòs