Tornar

L’Alcora habilita un número de WhatsApp per a atendre les incidències en la via pública que comuniquen els veïns

L’Alcora ha posat a la disposició dels veïns i veïnes un número de WhatsApp per a atendre totes aquelles incidències en la via pública, parcs i jardins que vulguen fer arribar a l’Ajuntament. Mobiliari en mal estat, fanals fosos, etc.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha destacat que “amb aquesta iniciativa volem millorar la gestió municipal, l’eficàcia en l’atenció als veïns i la rapidesa en la resolució de les incidències plantejades”.

Sobre el funcionament d’aquest nou servei, el regidor de Noves Tecnologies, Robert Tena, ha explicat que els missatges han d’enviar-se al número 664 44 76 16 i en aquests, a més d’explicar la incidència, poden aportar fotografies, acompanyades de la ubicació. “Per a guanyar en agilitat, és important que amb el missatge indiquen la localització o envien la ubicació”.

El regidor ha ressaltat que els missatges que s’intercanvien entre l’Ajuntament i cada ciutadà seran estrictament privats, ja que el sistema no està basat en la utilització de grups o llistes de difusió.

Una vegada rebut el missatge, la incidència serà notificada (sense les dades del ciutadà) als corresponents departaments municipals per a la seua resolució. “Es farà un seguiment de les incidències que ens facen arribar els veïns i se’ls avisarà quan estiguen resoltes”.

Tena ha indicat que s’han instal·lat en diferents espais públics de la localitat plaques amb un codi QR per tal de facilitar a la ciutadania l’accés al número de mòbil a través del qual poden contactar amb l’Ajuntament.