Tornar

L’Alcora reduirà a la meitat els terminis de tramitació de permisos per a ampliacions i implantació de noves empreses

L’Ajuntament de l’Alcora s’ha marcat un important objectiu: reduir a la meitat el temps per a tramitar llicències d’obres destinades a l’ampliació d’empreses o la implantació de noves.

L’alcalde, Samuel Falomir, ha anunciat hui aquesta nova mesura dirigida a “agilitzar el procés per a l’obtenció dels permisos i, d’aquesta manera, afavorir des del consistori la posada en marxa de projectes rellevants per al nostre municipi, la indústria…i, en definitiva, per a l’economia local”.

Falomir ha destacat el compromís del Govern municipal per “promoure un clima favorable per a la inversió i l’obertura d’empreses”. En aquest sentit, ha recordat que entre 2019 i 2020 les empreses ceràmiques van invertir a l’Alcora 85 milions d’euros, una xifra “molt elevada” que resulta de la suma de “destacades actuacions”: implantació de noves signatures, projectes d’ampliacions, remodelacions i millores en infraestructures.

“En aquest esforç per créixer, l’Ajuntament està al seu costat, oferint-los -tal com ha manifestat l’alcalde- totes les facilitats possibles a l’hora de tramitar les llicències, una cosa fonamental perquè puguen desenvolupar els seus projectes amb la màxima celeritat”.

El primer edil ha subratllat “l’esforç i l’aposta de les empreses per la innovació i el creixement” i ha posat en valor les polítiques proactives del consistori per “generar confiança, atraure inversions, estimular el creixement econòmic i la creació de llocs de treball a la nostra localitat”.

Entre les accions més recents, Falomir ha assenyalat que “s’ha realitzat la inversió municipal més elevada en la millora i modernització dels polígons industrials, s’han aprovat els majors incentius fiscals per a l’atracció d’empreses i la creació d’ocupació indefinida i s’ha desbloquejat el projecte del PAI industrial Camí Santa, que començarà a executar-se enguany i constituirà una nova zona de desenvolupament industrial”.