Tornar

MAIG CERÀMIC 2021// Més de 500 persones han visitat la nau dels forns de la Reial Fàbrica el primer cap de setmana de maig

Més de 500 persones han visitat aquest cap de setmana la nau dels forns, el primer espai recuperat de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda.

L’Ajuntament va dur a terme la seua inauguració amb la celebració de portes obertes els dies 1 i 2 de maig, dues jornades que van comptar amb una resposta molt positiva per part del públic, com va posar de manifest l’elevada assistència.

Així mateix, les instal·lacions van rebre el divendres la vista del president de la Diputació, José Martí, el director general d’Administració Local, Antoni Such, la delegada del Consell a Castelló, Eva Redondo, a més d’altres autoritats locals i representants de la Fundació Torrecid i Caixa Rural l’Alcora. Acompanyats per l’alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Cultura, Ana Huguet, van recórrer els espais rehabilitats.

Amb aquestes jornades de portes obertes l’Ajuntament ha donat inici a la programació de Maig Ceràmic 2021, la resta d’actes es desenvoluparan durant la segona quinzena del mes: rutes senderistes, exposicions i xerrades, entre altres activitats.

El treball de rehabilitació de la Nau de Forns de la Real Fàbrica s’ha dut a terme al llarg de 2020, gràcies a un projecte cofinançat per Fons FEDER, Diputació de Castelló, Fundació Torrecid i Ajuntament de l’Alcora.