Tornar

Virginia Torrecilla, estrella convidada a la Gala de l’Esport 2023

L’Alcora celebrarà el pròxim 7 de desembre la seua festa de l’esport local, en la qual es premiarà als esportistes, equips i clubs més destacats de la temporada 2022-2023.

La futbolista del Villarreal CF, Virginia Torrecilla, serà l’estrella convidada de la gala, tal com ha avançat la regidora d’Esports, Amparo Segura, impulsora de la iniciativa.

“És tot un honor poder comptar per a la ‘Gala de l’Esport 2023’ amb una esportista del nivell i la trajectòria de Virginia, un dels grans referents del futbol femení i de l’esport espanyol, en general”.

Entre molts altres mèrits, Segura destaca de la mallorquina el seu “exemplar treball” com a capitana de la selecció, una selecció que “ha seguit el seu bon fer fins a aconseguir alçar-se amb la Copa del Món, “una fita històrica que ha portat al futbol femení espanyol al més alt”. Per a la regidora, “Virginia ha sigut, sens dubte, una inspiració per a les jugadores que han aconseguit aquest títol”.

Així mateix, Segura ha posat a la futbolista com a exemple de resiliència. Cal recordar que al maig de 2020 se li va diagnosticar un tumor cerebral que li va apartar del futbol durant un llarg temps. “Crec que Virginia encarna un dels valors més importants de l’esport, l’esperit de superació”. Per això, “a més de les seues aptituds i mèrits esportius, admire la seua capacitat de lluita i la seua tenacitat per a véncer els obstacles, reinventar-se i créixer en el procés”.

La regidora ha agraït que “malgrat els seus nombrosos compromisos, haja acceptat participar en la nostra ‘gala de l’esport’, en la qual es reunirà la gran família esportiva de l’Alcora”. Finalment, ha volgut deixar patent l’“aposta ferma” de l’Ajuntament per impulsar i donar visibilitat a l’esport femení.

Torrecilla i Segura, juntament amb l’alcalde, Samuel Falomir, seran els encarregats d’entregar els premis especials de la gala, que tindrà lloc a les 20.00 hores a l’Auditori de la Caixa Rural.