EL NOSTRE MUNICIPI

L’Alcora és coneguda a nivell nacional i internacional per la seua ceràmica. Des del punt de vista històric, gràcies a la producció de la Reial Fàbrica de Pisa i Porcellana del Comte d’Aranda, del segle XVIII, i en les últimes dècades, per ser un dels principals nuclis de la indústria ceràmica, hereua d’aquell esplendorós passat.

El Museu de Ceràmica és una de les nostres joies més preuades i visita obligada per a tots aquells que desitgen conéixer el més destacat del nostre patrimoni històric-artístic en ceràmica. En ell es poden admirar les creacions de la Reial Fàbrica, la tradició terrissera local i les més avantguardistes obres de ceramistes de tot el món.

L’Alcora és ceràmica, sens dubte, però també és molt més. Tant per als amants de la naturalesa, el patrimoni o la bona taula, el nostre municipi ofereix una àmplia gamma de possibilitats per gaudir per compte propi o en visita organitzada: esport d’aventura, rutes urbanes i pel terme municipal, paratges naturals plens d’encant i racons carregats d’història.

Un ric patrimoni històric, cultural i natural i un singular i atractiu calendari festiu fan de la nostra localitat un destí a tindre molt en compte.