Tornar

Cicle d’exposicions primavera 2022 “Dona i memòria a la Reial Fàbrica”

Durant els pròxims dos mesos tindran lloc diverses exposicions a la Reial Fàbrica, per encetar aquest cicle el 4 de març a les 19.00 h. s’inaugurà l’exposició “Dones de la República fent Història” amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, organitzada per Dones Progressistes de l’Alcora i produïda per Dones de Xirivella en Acció. Aquesta exposició itinerant romandrà en les instal·lacions de la Reial Fàbrica del 4 al 13 de març.
A fil d’aquesta exposició el dia 11 de març a les 19.00h es dura a terme una Xarrada a càrrec de Maribel Peris i Teresa Armengot, membres del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló (GRMHC):
-“La repressió a les dones al primer franquisme”
-“Dones i Exili”.

El cicle continuarà amb l’exposició del XIX Concurs Fotogràfic Dia de la Dona, del 8 al 31 de març, que organitza l’Ajuntament de l’Alcora.

I finalitzarà amb “Més de 10 anys de memòria a Castelló” organitzada per Ajuntament de l’Alcora, Regidoria de Memòria Històrica i produïda per Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló, del 8 al 25 d’abril.