volver

L’Alcora trau una segona convocatòria de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir per a autònoms per mòduls

L’Ajuntament de l’Alcora ha tret una segona convocatòria de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana. En aquesta ocasió, les ajudes estan dirigides a autònoms que tributen a través del sistema d’estimació objectiva i desenvolupen la seua activitat en sectors que s’han vist afectats per les mesures de contenció de la pandèmia. A més, han de tindre el domicili fiscal de l’activitat al municipi de l’Alcora.

Les sol·licituds poden presentar-se per seu electrònica o presencialment, al registre del consistori, el termini per a fer-lo finalitzarà el 28 de juny. Tota la informació, bases i documentació es troba en la web lalcora.es.

Pel que respecta a la quantia de les ajudes, els beneficiaris percebran una quantitat fixa de 2.000 euros per cada autònom en el sistema d’estimació objectiva amb un màxim de 10 treballadors i una quantitat fixa de 200 euros per treballador afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

En la primera convocatòria, l’Ajuntament va abonar un total de 147.200 euros entre les 62 sol·licituds aprovades. Per a aquesta segona, es destinen, aproximadament, 110.000 euros, amb els quals es completaran els 257.248 euros que la iniciativa va adjudicar a l’Alcora. A més, el consistori està preparant una nova convocatòria d’ajudes municipals a autònoms amb una partida de més de 260.000 euros.

Cal recordar que les ajudes del Pla Resistir són finançades entre la Generalitat Valenciana (62,5%), la Diputació de Castelló (22,5%) i l’Ajuntament (15%).