volver

Presenten la segona edició de Terrisserets, el festival cultural infantil de l’Alcora


La regidora de Cultura, Ana Huguet, i el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, han anunciat que se celebrarà el 17 de setembre en la Pista Jardí

Terrisserets, el festival cultural infantil de l’Alcora, tindrà una segona edició. Així ho ha anunciat la regidora de Cultura, Ana Huguet, qui ha indicat que se celebrarà dissabte que ve, dia 17 de setembre, a la Pista Jardí, amb una completa programació.

La jornada començarà a les 17.00 hores amb la posada en marxa de diferents tallers infantils.

A continuació, la companyia de teatre La Troupe Malabó posarà en escena ‘Oníricus’, un espectacle de circ i teatre per a tota la família. En el muntatge, dos surrealistes i eixelebrats mossos de circ, que somien a convertir-se algun dia en vertaders artistes, es topen amb el desnonament del circ italià per al qual treballen… Solos davant la vida, decideixen fugir i rendir-se, però… i si assumiren ells el paper principal?… El desenllaç, el pròxim dissabte 17 de setembre, a les 18.00 hores.

Per a finalitzar, els assistents gaudiran de “La vida és un festa”, concert de música tradicional infantil en valencià a càrrec del cantautor Dani Miquel.

Huguet ha recordat que aquesta iniciativa va sorgir com un compromís de l’Ajuntament amb els més menuts de la localitat durant la pandèmia.

En ple confinament, vam llançar un missatge als xiquets i xiquetes de l’Alcora per a dir-los que, quan la situació sanitària ho permetera, premiaríem el seu comportament exemplar amb un esdeveniment especial per a ells, així, l’any passat vam fer realitat la primera edició de Terrisserets”.

La regidora ha animat a la participació, “esperem que aquesta edició tinga, almenys, tant èxit com l’anterior, ja que l’hem preparada també amb molt d’afecte i il·lusió perquè els més xicotets, i no tan xicotets, gaudisquen molt d’aquesta iniciativa”, ha destacat.