volver

El carrer Júcar de l’Alcora estrena imatge renovada

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i les regidores Antonia Collado i Mª Ángeles Ibáñez, han visitat aquest matí els treballs que han culminat recentment al carrer Júcar, situada a l’entrada de la població, enfront de l’edifici de Protecció Civil.

El projecte, que ascendeix a 160.000 euros i està finançat per la Diputació de Castelló, ha servit per tal de millorar el passeig, guanyant en estètica i accessibilitat, i crear una zona infantil.

D’aquesta manera, s’ha ampliat la superfície de formigó, amb acabat imprés en relleu, per a dotar al carrer d’unes condicions adequades per a la circulació de vianants, eliminant la zona enjardinada irregular, que no era accessible.

Així mateix, al llarg de tot el traçat s’ha executat un mur de pedra calcària, sobre el qual s’ha col·locat una barana d’acer inoxidable, i un pipicà amb el seu corresponent clos i panell de malla electrosoldada.

El parc infantil, situat al final del carrer, consta de 5 jocs instal·lats sobre un sòl de cautxú de colors.

Falomir ha recordat que el projecte s’emmarca dins del pla ‘l’Alcora Verda’, a través del qual el consistori està millorant els parcs i jardins i sumant noves zones verdes en la localitat, i dins de l’objectiu del Govern municipal de transformar l’Alcora i millorar la qualitat de vida i el benestar dels veïns i veïnes.

L’alcalde ha assenyalat que, en aquests moments, estan “molt avançades” les obres del parc de Protecció Civil, també finançades per la Diputació de Castelló, per la qual cosa “en conjunt, s’ha transformat considerablement aquesta zona situada a l’entrada de l’Alcora, millorant molt quant a imatge i accessibilitat”.