volver

El II Concurso de Cortometrajes-ALCURT 2019 llega este fin de semana en Alcora

Este fin de semana conoceremos las obras premiadas en el II Concurso de Cortometrajes del Corán- ALCURT 2019. ...

El divendres, a les 19 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament, es projectaran els curts participants. A més, els assistents decidiran amb els seus vots el curtmetratge guanyador del Premi del Públic.

L’endemà, a les 20.30 hores, se celebrarà la gala de lliurament de premis, que estarà conduïda per Malena Saborit. En aquesta, es visionaran els curts guardonats.

S’entregaran premis al millor curtmetratge en valencià, dotat amb 200 €, al curtmetratge més votat pel públic, dotat també amb 200 €, al curtmetratge més original, dotat amb 400 €, al millor actor i millor actriu, dotats amb 200 € cadascun, i al millor curtmetratge, dotat amb 600 €.

Els membres del jurat són: Mª Carmen Canto i Belén Nevot, integrants de la Fabriqueta Films; Juan Luna, director de Tiranta Teatre; Carlos Esteban i Arianne Olucha, professionals de la comunicació i membres de Tiranta Teatre; i Robert Tena, regidor de l’Ajuntament de l’Alcora i impulsor d’aquesta iniciativa.

Tena ha destacat que ALCURT “és una iniciativa que naix de la necessitat de posar en valor la creativitat, l’esforç, la il·lusió i l’habilitat de contar històries, oferint un espai de creació i exposició per a artistes audiovisuals de tot el món”.

En paraules del regidor: “Són històries i reflexions plasmades en un període de temps que, encara que siga breu, ens submergeix inevitablement en cadascun dels personatges, els seus sentiments i pensaments, els llocs… I, en definitiva, en cada minúscul detall que compon les obres de tots els participants que han fet possible aquesta segona edició d’ALCURT”.

Tena ha subratllat que “és gràcies a ells que podem celebrar la participació de 15 magnífiques obres audiovisuals nascudes de totes les inquietuds, les habilitats i la imaginació dels equips que les han creades”. A tots ells els ha volgut agrair “el seu meravellós treball i il·lusió”.