volver

En marcha los trabajos de adecuación de una parcela a Araia para uso recreativo y deportivo

L’Ajuntament de l’Alcora ha començat les obres d’adequació d’una parcel·la a la pedania d’Araia amb la finalitat que servisca com a espai multiusos, per a la realització d’activitats recreatives, esportives, etc.

L’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, el regidor de pedanies, Ricardo Porcar, i l’edil d’esports, Manu Rubio, han visitat aquest matí la zona.

El projecte s’inclou dins de ‘L’Alcora avança’, un pla d’inversions que ascendeix a 500.000 € dirigit a “continuar millorant el municipi”. Falomir ha destacat que “gràcies a una gestió econòmica responsable i eficient, a les amortitzacions ordinàries i extraordinàries de deute que s’han dut a terme en els últims anys, hem pogut emprendre importants actuacions enguany perquè l’Alcora continue avançant malgrat la difícil situació que estem vivint amb la crisi del covid-19”.

La parcel·la en la qual s’està actuant es trobava totalment plena de mala herba, bosc baix i zones arbòries.
Els treballs a realitzar, amb un pressupost que ronda els 30.000 euros, són: desbrossament i neteja del terreny, desmunt en terra, compactació de fons resultant de l’excavació, terraplenament i compactació de terraplé, farciment i estés de llastos artificials.