volver

Informaci贸 i formulari d鈥檌nscripci贸 Escola d鈥橢stiu 2021

馃搮 Tindr脿 lloc del 28 de juny al 6 d鈥檃gost, en dos torns de 3 setmanes de duraci贸 cadascun.

馃懅馃懄 Xiquets/es entre 3 a 12 anys (complits).

馃搫 Termini de presentaci贸 d鈥檌nst脿ncies: del 17 al 22 de juny.

馃敻 Empresa: Auca Projectes educatius.
馃敻 Les activitats s鈥檕rganitzaran en grups bambolla amb una r脿tio d鈥1 monitor per cada 10 xiquets, amb els seg眉ents grups d鈥檈dat: de 3 a 5 anys; de 6 a 8; de 9 a 12.
馃敻 Preu: 1 torn: 59 euros; 2 torns: 78 euros.
馃敻 El servei es prestar脿 en l鈥橝lcora, Araia i la Foia.

馃敻 Horari: de 9 a 14 hores.

馃敻Horaris extra opcionals: a) de 7.30 a 9.00 h. b) de 14.00 a 15.00 h.

馃敻 Les places (250) s鈥檃ssignaran per ordre d鈥檈ntrada en el registre tant electr貌nic com presencial, hauran d鈥檈star correctament reomplits i amb la taxa pagada.
馃敻 Els que es queden fora de les 250 places podran sol路licitar el reintegrament de la taxa.
鈥硷笍 Recordem que per a poder generar el document d鈥檃utoliquidaci贸 茅s molt importat que indiquen les dades que vam indicar ahir: nom del pare o la mare i DNI, adre莽a, nom del xiquet/a i si s鈥檃punta a un torn o dos torns.
鉃★笍 Finalitzades les inscripcions rebran un correu de l鈥檈mpresa organitzadora en el qual els informaran de totes les q眉estions relatives al servei.

PROCEDIMENT per a la presentaci贸 de les inst脿ncies 猬囷笍

1锔忊儯 En primer lloc, haureu d鈥檈nviar un correu a tributos@alcora.org per a sol路licitar el document d鈥檃utoliquidaci贸 per al pagament de la taxa en el qual haureu d鈥檌ndicar la seg眉ent informaci贸: nom del pare o la mare i DNI, adre莽a, nom del xiquet/a i si s鈥檃punta a un torn o dos torns.
2锔忊儯 En segon lloc, haureu d鈥檃nar al banc amb el document d鈥檃utoliquidaci贸 i pagar la taxa.
3锔忊儯 En tercer lloc, haureu de presentar el formulari de sol路licitud juntament amb l鈥檃utoliquidaci贸 en el registre de l鈥橝juntament o a trav茅s del tr脿mit electr貌nic que s鈥檋a habilitat en la seu electr貌nica https://lalcora.sedelectronica.es/info.