volver

La brigada de empleo social realiza mejoras en el colegio Conde de Aranda

Seguint amb els projectes previstos per a 2017, les brigades d’ocupació social de l’Alcora estan realitzant millores en el CEIP Conde d’Aranda. Concretament, estan duent a terme treballs de rehabilitació i manteniment en diversos espais del centre.

D’una banda, s’està xapant el menjador amb taulells de colors, donant un toc “molt més alegre i juvenil” a aquest espai. L’altura del xapat s’ha pujat a una altura d’1,50 metres.

També en el passadís i les aules s’estan reparant i canviant, en els casos necessaris, els taulells, ja que es trobaven “prou deteriorats” per les altes temperatures i el pas del temps.

A més, s’està pintant el pati d’infantil, després d’haver-se arreglat els murs anteriorment.

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i el primer tinent d’alcalde i responsable d’Educació, Víctor Garcia, entre altres regidors de l’equip de govern, han visitat el centre escolar, podent comprovar ‘in situ’ el “bon desenvolupament” dels treballs que s’estan executant.

Aquest és el tercer projecte de millora que duu a terme enguany l’Ajuntament a través de les brigradas d’ocupació social, coordinades per l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local.

El primer va consistir en la construcció d’una escalinata que dóna accés a l’entrada del camp de futbol municipal per la part posterior.

I el segon projecte ha servit per millorar el pavelló poliesportiu. Concretament, s’han dut a terme el condicionament i pintura de les parets.

Cal recordar que el Pla d’Ocupació Social de l’Ajuntament de l’Alcora està dirigit a persones aturades de llarga durada en situació de vulnerabilitat social i laboral. “Han tingut preferència en la contractació les persones aturades pertanyents a famílies sense ingressos”, manifesten des del Govern local.

Destaquen, a més, que les brigades socials “estan duent a terme millores substancials i necessàries en el municipi”.