volver

La carretera que une Alcora y Araia gana en seguridad vial

La Diputació de Castelló està finalitzant un projecte de millora en la carretera CV-192 que uneix l’Alcora i la pedania de Araia. L’alcalde, Samuel Falomir, i els regidors Julián Tena, Ricardo Porcar i Manu Rubio, han visitat aquest matí el vial, en el qual s’han dut a terme treballs de neteja i desbrossament dels marges i formigonada de cunetes.

Tena, responsable d’Urbanisme, ha destacat que “es tracta d’una actuació molt necessària i demandada, amb la qual s’ha millorat de manera notable la seguretat de la carretera”.

Cal assenyalar que és un vial molt estret, en el qual a penes caben dos cotxes. “El major risc el trobem en les cunetes al descobert, que suposen un risc d’accident”, ha manifestat el primer edil, qui ha explicat que “en aquesta fase del projecte s’han formigonat les cunetes que necessitaven una actuació més urgent i l’objectiu és que, més endavant, es duguen a terme els treballs en altres trams”.

Falomir ha agraït a la Diputació la urgència amb la qual ha atés la demanda de l’Ajuntament.

Cal recordar que el seu president, José Martí, juntament amb el personal del Servei de Carreteres, es va desplaçar el passat mes de novembre fins a la població amb per tal de conéixer ‘in situ’ l’estat de conservació i la problemàtica que afecta aquesta carretera, propietat de la institució provincial, i determinar les actuacions i fases a realitzar per a millorar la seua seguretat