volver

El Ayuntamiento de l'Alcora activa ayudas a la rehabilitación para estimular la economía local

El Ayuntamiento de l'Alcora ha sacado tres nuevas convocatorias de ayudas destinadas a la rehabilitación, concretamente, a reformas en el ...

Les persones interessades poden sol·licitar-les fins al 16 d’octubre de manera telemàtica, a través de la seu electrònica (lalcora.sedelectronica.es), i presencialment, a l’Ajuntament. Poden trobar tota la informació al web lalcora.es.

Com explica el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, amb aquestes subvencions l’Ajuntament pretén “contribuir a la reactivació de l’economia local”, a més d’aconseguir altres “importants objectius” recollits a l’Agenda 2030, entre ells: millorar l’eficiència energètica i la sostenibilitat ambiental, eliminar barreres arquitectòniques, aconseguir una òptima habitabilitat de l’habitatge i promoure l’estalvi econòmic.

Tena ha ressaltat que, entre altres supòsits, la quantia de les ajudes podrà ser incrementada si en les reformes s’utilitza taulell ceràmic fabricat a l’Alcora i si l’empresa que faça els treballs posseeix el domicili fiscal i social a la localitat.

Així mateix, el regidor ha recordat que, en aquests moments, hi ha una altra convocatòria d’ajudes oberta dirigida a la rehabilitació i pintura de façanes de cases i edificis (el termini finalitza el 30 de setembre), i que, en breu, es posaran en marxa altres ajudes per a reformes d’accessibilitat en edificis i habitatges.

L’Ajuntament destina un import de 120.000 € per a aquestes cinc convocatòries.