volver

El Ayuntamiento de l'Alcora adquiere una nueva furgoneta para transporte social

El Ayuntamiento de l'Alcora ha adquirido una nueva furgoneta para realizar labores de transporte social. Sustituirá al actual minibús ...

Aquest vehicle, que començarà a funcionar de manera imminent, compta amb 9 places i compleix amb tots els requisits per al transport de persones amb dificultats de mobilitat. Així, porta instal·lada una plataforma elevadora i dos sistemes d’ancoratge per a cadires de rodes.

A més de donar servei a les persones amb mobilitat reduïda, també realitza altres tasques de caràcter social, com per exemple, el trasllat als xiquets i joves de l’Alcora que cada dia acudeixen a la Fundació Síndrome de Down de Castelló.

La nova furgoneta, una Fiat Ducato Combi Maxi 35, ha suposat una inversió de 42.200 €, efectuada pel Consistori amb la col·laboració de la Caixa Rural Sant Josep de l’Alcora.

Aquest matí s’ha dut a terme la presentació a càrrec de l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, el regidor de Benestar Social, Agustín Chiva, entre altres representants de la Corporació Municipal, així com de la Caixa Rural i del Consell Local de la Tercera Edat.

En l’acte, l’alcalde ha posat en valor aquest tipus d’iniciatives encaminades a millorar el dia a dia dels veïns i veïnes: “Era necessari renovar el minibús social per tal d’optimitzar el servei que ofereix l’Ajuntament”, ha destacat Falomir.

En la mateixa línia, el responsable de Benestar Social, Agustín Chiva, ha subratllat la importància que té poder facilitar el desplaçament a la ciutadania que pateix dificultats de mobilitat, “aquestes persones han de tindre una especial i absoluta atenció per la nostra part”, ha indicat.

Així mateix, Chiva ha agraït la col·laboració de la Caixa Rural de l’Alcora en aquesta iniciativa social “que tant beneficia als alcorins i alcorines”.