volver

El Ayuntamiento de l'Alcora estrena imagen corporativa

L’Ajuntament de l’Alcora ha presentat aquest matí la seua nova imatge corporativa. Es tracta del redisseny de l’escut històric de la localitat amb una tendència més actual i simplificada, la qual cosa permet una major expressivitat, claredat i impacte visual.

Aquesta nova imatge, desenvolupada per l’empresa Aracana Comunicació, ve acompanyada d’un manual corporatiu dirigit a normalitzar els usos gràfics i definir amb claredat els elements de comunicació de l’entitat per tal d’ evitar usos erronis en les seues diferents aplicacions.

A partir d’ara, s’aplicarà de forma gradual en els diferents suports impresos, cartelleria, mitjans digitals, senyalètica municipal i altres elements d’imatge.

En la presentació, l’equip de govern ha deixat clar que “aquesta imatge no suplanta a l’escut oficial, que es manté sense canvis, el que s’ha modernitzat és la imatge corporativa o logo, fent un pas endavant als nous temps”.

D’aquesta manera, l’objectiu principal és – segons expliquen- “dotar a l’Ajuntament d’una imatge moderna i actual, però sense perdre l’essència de la nostra identitat”. Així mateix, es persegueix “conferir als diferents serveis i àrees municipals una uniformitat i coherència que contribuïsca a reforçar la imatge del municipi”.

Després del corresponent estudi previ, es va concloure en “la necessitat d’actualitzar i unificar la imatge del Consistori, ajustant-la als nous temps amb un disseny més atractiu, com ja s’ha fet en moltes altres localitats”.