volver

El Ayuntamiento de l'Alcora y ATC impulsan una jornada para promocionar el uso de la cerámica en espacios urbanos

Amb la finalitat de promocionar l’ús de ceràmica en espais urbans, l’Ajuntament de l’Alcora i l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) han organitzat una jornada dirigida a arquitectes i professionals del sector en general.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana, del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Castelló, i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, es durà a terme el pròxim 10 de maig al saló d’actes del consistori alcorí.

A més de promoure la utilització de la ceràmica en els espais urbans, tant exteriors, com a immobles i edificis oficials, entre els objectius de la jornada figura també donar a conéixer els nous productes que el sector està fabricant per donar resposta a les demandes urbanes i urbanístiques.

Així mateix, tal com destaquen l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i el president d’ATC, Juan José Montoro, “volem donar visibilitat a la importància d’impulsar una correcta col·locació perquè el producte oferisca les seues millors qualitats i virtuts a la ciutadania”.

La jornada “ha de ser un revulsiu perquè prescriptores tècnics, tant públics com privats, pensen en la ceràmica com un material que els aporta immillorables condicions de confortabilidad, prestacions de gran qualitat per a l’usuari i facilitat en l’obtenció, col·locació i usabilitat” han manifestat.