volver

El Ayuntamiento de l'Alcora impulsa la "Bolsa de Iniciativas Juveniles" para dar participación a los jóvenes

Atenent la demanda dels joves de l’Alcora, l’alcalde, Samuel Falomir, ha anunciat la posada en marxa d’un nou projecte, la “Borsa d’Iniciatives Juvenils”, dirigit a donar-los participació en el disseny de les polítiques de joventut.

Falomir ha explicat que els joves interessats a presentar les seues propostes poden fer-ho a través del correu electrònic alcora@alcora.org i ha detallat que l’objectiu és ampliar l’oferta de projectes, activitats d’oci i formació, etc. dirigits a aquest sector de la població. I, sobretot, fer-ho “en sintonia amb les demandes i necessitats dels joves alcorins”, ha subratllat.

Una vegada recollides, s’estudiarà la viabilitat de les propostes, que seran valorades i quantificades pels serveis tècnics municipals.

El primer edil ha assenyalat que aquesta és una de les iniciatives que li van traslladar en les diferents reunions que va mantindre amb joves de la localitat el passat mes de setembre amb la finalitat, precisament, de “escoltar-los, conéixer de primera mà les seues necessitats, preocupacions i propostes per al present i futur de l’Alcora”. I és que “només escoltant es poden prendre les millors decisions, aquelles que donen resposta a les vertaderes necessitats dels veïns i veïnes”.

D’altra banda, Falomir ha recordat que l’Ajuntament està treballant a “L’Alcora 2021-2030”, un pla “compartit i consensuat, per a tots els alcorins i alcorines, en el qual es plasmaran els objectius i metes que volem aconseguir durant la dècada vinent per tal de transformar la nostra localitat”.

En aquest sentit, ha destacat que els joves han de ser protagonistes d’aquest projecte, “no podem escriure el futur del nostre poble sense comptar amb ells”.