volver

El Ayuntamiento de l'Alcora instala 6 nuevos puntos de reciclaje

Con el objetivo de facilitar el reciclaje a los ciudadanos, el Ayuntamiento de l'Alcora ha instalado seis nuevos puntos de recogida ...

D’una banda, s’han col·locat contenidors de paper, cartró i envasos en quatre zones de l’Alcora:carrer Peníscola/avinguda Tinent General Federico Michavila, avinguda Corts Valencianes/ Escola de Ceràmica, plaça Molí Custodio i avinguda Castelló.

Cal destacar que aquestes ubicacions han estat triades pels veïns a través d’una enquesta que l’Ajuntament va publicar a la web municipal “amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana”, explica el regidor de Medi Ambient, Samuel Falomir, qui destaca “la importància d’impulsar iniciatives encaminades a conèixer l’opinió i posar en pràctica l’elecció dels veïns”.

Així mateix, s’han instal·lat dos minipunts nets, un a la plaça Sant Roc i l’altre al carrer Músic Pere Moliner, en els quals poden dipositar-se residus considerats com a perillosos mediambientalment, com piles i acumuladors, cartutxos d’impressora, bombetes de baix consum i led, CDs i DVDs, aparells elèctrics i electrònics de xicotet format i taps de plàstic.

“Aquests residus es produeixen normalment a casa i en moltes ocasions s’entremesclen amb la brossa diària, d’aquesta manera, volem donar facilitats perquè els veïns puguen reciclar d’una manera més còmoda”, indica Falomir.