volver

El Ayuntamiento de l'Alcora ofrece comedor social para menores en Navidad

L’Ajuntament de l’Alcora ofereix per a les vacances de Nadal un servei de menjador destinat a menors de la localitat. Es durà a terme des del 27 de desembre de 2016 fins al 5 de gener de 2017.

L’activitat serà gratuïta i està dirigida per a les unitats familiars amb escassos recursos econòmics.

La inscripció al menjador social es podrà realitzar per part dels pares i mares fins al pròxim dia 21 de desembre al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, situat a les Noves Dependències Municipals.

Tal com es va dur a terme en el període estival, els menús seran retirats per les famílies en un establiment de catering de la localitat. Aquest procediment va ser valorat molt positivament per les famílies usuàries del servei a l’estiu.

L’objectiu de la iniciativa, com explica el regidor de Polítiques Inclusives, Agustín Chiva, és “facilitar també en Nadal, període en el qual els menjadors escolars estan tancats, un menú adequat als menors”.

Per al govern de l’Alcora “és prioritari atendre a les persones més vulnerables, especialment si es tracta de xiquets”, per açò, “cobrir les seues necessitats nutricionals és un objectiu fonamental”.