volver

El Ayuntamiento de l'Alcora ofrece en Navidad servicio de comedor para menores en situación de vulnerabilidad

L’Ajuntament de l’Alcora oferirà, un any més, durant les vacances de Nadal, un servei de menjador destinat a menors de la localitat. Es durà a terme des del 24 de desembre de 2018 fins al 4 de gener de 2019.

Com informa el regidor de Benestar Social, Agustín Chiva, es tracta d’una iniciativa gratuïta i està dirigida per a les unitats familiars que no sobrepassen els límits d’ingressos establits a aquest efecte en l’Ordre 12/2016, de 13 de maig, de la Vicepresidència i Conselleria de d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

La inscripció al menjador social es pot realitzar, per part dels pares i mares, fins al pròxim dia 20 de desembre al departament de Serveis Socials Municipals, situat en la primera planta de les noves dependències municipals.

Com s’està fent en els últims anys, igual que en la resta de períodes vacacionals, els menús seran retirats per les famílies en un establiment de la localitat “el que permet als menors realitzar els dinars sense necessitat d’eixir de l’àmbit familiar”.

Chiva explica que “la finalitat de l’Ajuntament és atendre a tots els menors que estan en risc d’exclusió, cobrint les seues necessitats alimentàries també en els períodes en els quals els menjadors escolars no estan en funcionament a causa de les vacances”.

D’aquesta manera, destaca que, a més de per Nadal, l’Ajuntament ofereix aquest servei “absolutament prioritari” també en les vacances de Pasqua i a l’estiu.

Amb l’objectiu de donar una major difusió a la iniciativa, des del Consistori s’ha enviat una circular als centres educatius del municipi perquè informen les famílies.