volver

Alcora ampliará los puntos wifi gratuitos y multiplicará por 100 la velocidad, integrándose en la red europea WIFI4E

L’Alcora ha sigut beneficiària de l’ajuda de 15.000 € de la Unió Europea per a la instal·lació de connexions ‘wifi’ gratuïtes d’alta velocitat en espais públics. Un suport que s’emmarca dins del programa ‘WIFI4EU’.

Els nous punts, com han explicat l’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Noves Tecnologies, Manu Rubio, s’instal·laran en: Ajuntament, Ciutat Esportiva, Jardins de la Vila, paratge de Sant Vicent, plaça Espanya, plaça La Sang, Pista Jardí i les pedanies d’Araia i la Foia.

La connexió que s’oferirà serà d’alta qualitat, suposant un “gran avanç” quant a velocitat, que es multiplicarà per 117, passant d’una connexió de 256 kbs a una altra no inferior a 30 Megues.

“L’Alcora continua apostant per augmentar la connectivitat en els nostres espais públics, facilitant l’accés a internet a la població”, han indicat Falomir i Rubio, destacant que la iniciativa suposa “un nou pas en la transició cap a la ciutat intel·ligent o smart city: aquelles que són capaces d’integrar la tecnologia per tal de millorar les seues infraestructures i serveis”.