volver

Alcora ampliará un 40% las ayudas de emergencia social y un 30% el servicio de ayuda a domicilio

L’Ajuntament de l’Alcora ha decidit augmentar 30.000 € -el que suposa un increment d’un 40% respecte al pressupost inicial- la partida destinada a ajudes d’emergència social. Així mateix, ampliarà en 15.000 €, més d’un 30%, el pressupost per al servei d’ajuda a domicili.

Aquestes mesures es faran efectives en la pròxima modificació de crèdit, tal com ha confirmat l’alcalde de la localitat.

Samuel Falomir ha explicat que “a causa de la situació econòmica generada per la pandèmia del covid-19, s’ha incrementat el nombre de sol·licituds rebudes per a ser beneficiari d’aquestes ajudes”.
En paraules de la regidora de Polítiques Inclusives, Tica Pons, “aquesta pandèmia no sols està posant a prova el nostre sistema immunològic sinó també la nostra cohesió social”.

Amb aquesta iniciativa es podrà donar una major cobertura als veïns i veïnes que pitjor ho estan passant per aquesta “crisi sanitària, social i econòmica derivada del coronavirus”.

I és que “articular mecanismes que permeten ajudar a les persones i col·lectius més vulnerables és una prioritat absoluta”, ha destacat Pons.