volver

Alcora ejecuta un proyecto para mejorar la eficiencia energética en el sector "Doctor Ferran" con una ayuda del IVACE

El Ayuntamiento de l'Alcora, a través de una ayuda del Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE), ha realizado una inversión ...

Es tracta d’un projecte que permetrà al consistori un estalvi de 7.814 € a l’any i suposarà un estalvi d’energia anual de 72.804 kWh.

Les actuacions s’han realitzat sobre 161 punts de llum, situats als carrers: País Valencià, Azulejera, Molí Nou, Canterers, Camí Sant Vicent, Morella, Viver, Peñagolosa, Benicàssim, Peiró, Ferrerets, José Mascarós, Barceloneta Alta, Barceloneta Baixa, Cristóbal Aicart i Joaquín Nos Mora.

Les lluminàries més antigues que es troben en pitjor estat i disposen d’un menor rendiment s’han substituït per noves lluminàries completes tipus led. I les lluminàries existents que es trobaven en bon estat i disposaven d’un bon rendiment lumínic, s’han substituït els llums existents de VSAP per llums d’halogenurs metàl·lics, i s’han substituït els equips electromagnètics existents per equips programables i regulables individuals, que redueixen el flux al 60% a les 23 hores.

Cal recordar que en part d’aquesta zona ja es va dur a terme en 2016 la substitució de llums d’halogenurs metàl·lics i equips programables i regulables individuals, per la qual cosa l’objectiu era finalitzar les actuacions d’eficiència energètica en tot el sector restant, ja que es tracta d’un dels sectors d’enllumenat més grans de la població.

Des del Govern local manifesten la seua satisfacció perquè l’Alcora siga un dels municipis als quals l’IVACE ha resolt concedir aquesta subvenció, “una ajuda que vam sol·licitar amb l’objectiu de continuar fomentant la millora de l’eficiència energètica, reduint el cost i el consum, amb tots els beneficis que això suposa per al nostre municipi”, destaquen.