volver

Alcora garantiza también en verano las necesidades básicas de alimentación a menores en situación de vulnerabilidad

El Ayuntamiento de l'Alcora ha puesto en marcha durante el periodo estival un programa de atención de necesidades básicas de alimentación ...

L’objectiu de la iniciativa, com explica el regidor de Polítiques Inclusives, Agustín Chiva, és “facilitar també a l’estiu, període en què els menjadors escolars estan tancats, un menú adequat a cada menor que afavorisca el seu bon desenvolupament, respectant les possibles característiques especials de salut dels menors”.

Els menús són retirats per les famílies en un establiment de catering de la localitat.

Per al govern de l’Alcora “és prioritari atendre les persones més vulnerables, especialment si es tracta de xiquets”.

De moment, participen en este programa 30 menors, d’entre 3 i 18 anys, però recorden que la inscripció encara està oberta a les famílies que ho desitgen i complisquen els requisits. Els interessats han de dirigir-se a l’Ajuntament de l’Alcora, concretament, al departament de Serveis Socials.

A més de la part nutricional, cal destacar que enguany l’Ajuntament ha reservat places a l’Escola d’Estiu per a menors en situació de vulnerabilitat. Així, els xiquets i xiquetes que s’han apuntat estan participant en totes les activitats que s’oferix des d’este servei: esportives, lúdiques, artístiques, culturals, de compromís social, etc.