volver

Alcora y el CEEI exploran vías de colaboración para fomentar la innovación y el emprendimiento

Buscar noves vies de col·laboració ha sigut el principal objectiu de la reunió que han mantingut l’Ajuntament de l’Alcora i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de Castelló. Una trobada a la qual han assistit l’alcalde, Samuel Falomir i el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, en representació del consistori, i per part del CEEI, el seu director, Justo Vellón, i Luis Miguel Batalla, tècnic de l’associació.

Com a punt de partida, s’ha acordat la realització d’una anàlisi de la situació actual de la localitat a nivell laboral, d’emprenedoria, etc. per tal de conéixer les necessitats reals i, a partir d’ací, plantejar una proposta de col·laboració amb aquelles iniciatives més efectives i beneficioses per a la població.

Totes dues entitats han manifestat el seu interés per recolzar el teixit empresarial i emprenedor de la localitat “especialment en la conjuntura actual” a través d’iniciatives de suport encaminades a superar les conseqüències econòmiques derivades de la crisi provocada pel covid-19.

“És molt important sumar esforços i treballar conjuntament en la posada en marxa d’accions que ajuden als emprenedors i les empreses de l’Alcora a innovar en les seues propostes empresarials, dotant-les amb eines que milloren la seua competitivitat i contribuïsquen a mantindre i incrementar els nivells d’activitat i ocupació”.

Falomir i Tena han destacat la labor del CEEI Castelló com a “centre d’innovació de referència a la província”.

Cal recordar que l’associació porta més de 20 anys al costat dels emprenedors, dinamitzant els recursos locals per a estimular i afavorir la creació i el creixement d’empreses innovadores i promoure la innovació com a factor estratègic.